Banner 5

Sistari 13.01.2020

ANUNȚ

lucrări programate în data de 13.01.2020

Compania de Apă Buzău anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 13.01.2020, pentru lucrări de mentenanță, astfel:

- în intervalul orar 09:00-13:00, la PT6, pentru înlocuirea contorului general,

- în intervalul orar 09:00-10:30, la CT5, pentru înlocuirea contorului general,

- în intervalul orar 11:30-12:30, la PT41, pentru înlocuirea contorului AR/AC (se va întrerupe doar serviciul de furnizare apă caldă),

- în intervalul orar 11:30-14:00, la PT17, pentru înlocuirea contorului general,

- în intervalul orar 14:00-14:30, la PT5, bloc 18/1 pentru înlocuirea contorului de branșament.

Vă mulțumim pentru ințelegerea și suportul acordate!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.