Banner 6

Sistari 18.06.2020

ANUNȚ

Compania de Apă Buzău, anunță că în data de 18.06.2020, în intervalul orar 08:00-16:00, se va realiza porcedura de spălare a rezervorului de stocare apă de capacitate 1.000 mc amplasat în zona Fluierași, localitatea Nehoiu.

Operațiunea se va realiza fără afectarea utilizatorilor.

Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în intervalul orar 10:00-16:00, în Sector Valea Buzăului, pentru procedura de spălare a rezervoarelor de stocare apă: Iorgulești, amplasat în comuna Calvini, sat Bâscenii de sus și Huma, aflat în comuna Calvini, sat Bâscenii de jos.

Atenționăm populația că reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă se va face după refacerea stocului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.