Banner 3

Sistari 22.10.2019

Aducem la cunostinta utilizatorilor ca marti, 22.10.2019, in cadrul Programului anual de spalare a retelelor si rezervoarelor de apa potabila, vor avea loc urmatoarele interventii:

- igienizare a rezervorului Valea Salciei, din comuna Valea Salciei, in intervalul orar 09:00-11:00;

- igienizare a rezervorului Grunj, din comuna Manzalesti, in intervalul orar 12:00-14:00.

In intervalele de timp specificate, alimentarea cu apa va fi intrerupta. Vor fi afectati 196 utilizatori din satele Valea Salciei si Modreni. Vă asiguram ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau vor lua toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii. Va multumim pentru intelegere!


Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.