Banner 4

Remediere avarie 05.08.2021 - Buzău, Aleea Industriilor

ANUNT

Compania de Apă Buzău, prin echipele sale de intervenție, a reușit să remedieze cu succes incidentul care s-a produs pe Aleea Industriilor, tronsonul cuprins între Șoseaua Pogoanele și Șoseaua Brăilei.

Cu toate că, intervalul orar de efectuare a lucrărilor în vederea reluării furnizării apei era 11:45 - 15:00, specialiștii din teren au soluționat avaria în apoximativ o oră.

Așadar, le mulțumim colegilor noștri pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovadă, de fiecare dată, când intervin, în astfel de situații!

Departament Dezvoltare Comerciala

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.