Sistari 05.02.2020

ANUNȚ

Lucrări programate

Compania de Apă Buzău anunță că, în data de 5.02.2020, în intervalul orar 1:00-3:00, se vor executa manevre la vanele de rețea, în Municipiul Buzău, în zonele: Bulevardul Unirii, str. Patriei, str. Spiru Haret.

După manevre, apa poate prezenta turbiditate.

 

Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 05.02.2020, în intervalul orar 9:00-13:00, în Municipiul Buzău, pe Bulevardul N. Bălcescu, bloc Camelia tronson I, II, III, pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei.

Vă mulțumim pentru ințelegere!

 DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Lucrari programate

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Chestionar de satisfactie APORT

Va punem la dispozitie un chestionar in care aveti posibilitatea sa va spuneti opinia despre serviciile pe care vi le oferim.
Aici gasiti chestionarul de satisfactie APORT, http://www.aport.ara.ro/web/guest/chestionar

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.