Servicii

Una dintre preocuparile majore pentru Compania de Apa Buzau este asigurarea apei potabile de cea mai buna calitate pentru toti consumatorii, prin servicii prompte, civilizate si in conformitate cu reglementarile legale in domeniu.

Acordam o atentie sporita bunei functionari a sistemului de canalizare, pentru a asigura colectarea, transportul, evacuarea si epurarea apelor uzate descarcate in reteaua publica, cu respectarea conditiilor impuse de normativele in vigoare.

In functionarea sistemului de alimentare cu apa sau a retelei de canalizare pot aparea defectiuni si avarii, care produc disconfort si neplaceri consumatorilor nostri. Obligatia noastra este de a remedia defectiunile aparute in cel mai scut timp. La dispecerat pot fi comunicate non-stop reclamatiile si sesizarile dumneavoastra. Echipele de interventie ale Dispeceratului verifica toate reclamatiile inregistrate si remediaza defectiunile constatate la bransamente sau la conductele stradale.

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.