Banner 6

Sistare 07.08.2019

Compania de Apa Buzau anunta intreruperea alimentarii cu apa potabila in data de 07.08.2019, dupa cum urmeaza:

- in intervalul orar 09:00-11:00, la urmatoarele blocuri arondate la punctul termic (P.T.) 3 - cartier Micro V, din municipiul Buzau: 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 si 21. Intreruperea este necesara in vederea executarii unor lucrari programate de mentenanta la reteaua de distributie a apei potabile la blocul 13, scara B (schimbarea robinetului general).

- in intervalul orar 09:00-10:00, la blocul 26/ PT3 - cartier Micro V, din municipiul Buzau. Intreruperea este necesara in vederea executarii unor lucrari programate de mentenanta la reteaua de distributie a apei potabile a blocului (schimbarea robinetului general).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vă mulţumim pentru înţelegere.


Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.