Banner 4

Sistare 26-28.10.2020

Stimați abonați,

Vă informăm că, în perioada 26-28.10.2020, Compania de Apă va iniția acțiunea de decolmatare a Barajului Cireșu și modificare traseu intrare apă în stația de tratare Jgheab, acțiune ce face parte dintr-un program amplu de retehnologizare și îmbunătățire a calității apei furnizate pe Valea Slănicului.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care vă aflați în zona menționată, vă rugăm vă luați măsuri de stocare a unor cantități de apă care să vă acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim pentru sprijin și pentru înțelegere!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ


Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.