Banner 6

Sistari in mun. Buzau - 24.09.2019

In cadrul programului de imbunatatire a serviciilor furnizate clientilor nostri din municipiul Buzau, Compania de Apă a programat pentru data de marți, 24 septembrie, două importante intervenții tehnice:

- la CT 3 - Micro XIV, vom inlocui grupul de pompare de la CT 3, in vederea montarii statiei de filtrare, lucrare care presupune intreruperea serviciului de alimentare cu apa pentru toti utilizatorii deserviti de C.T. 3, in intervalul orar 09.00 - 14.00.

- vom executa lucrari premergatoare punerii in functiune a retelei noi de alimentare cu apa in zona bd. N. Balcescu, intre strazile Nicolae Titulescu si col. I. Buzoianu. Pentru buna desfasurare a lucrarilor, serviciul de alimentare cu apa va fi intrerupt in intervalul orar 13.00 - 14.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau intervin la fata locului si iau toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii. Va multumim pentru intelegere!

Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.