Anunt public

COMPANIA DE APĂ S.A. BUZĂU anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare actualizată pentru "PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL BUZAU ÎN PERIOADA 2014-2020", propus a fi amplasat în: raza județului Buzău, în unitățile componente ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, după cum urmează: municipiul Buzău, municipiul Rm. Sărat, orașul Nehoiu, orașul Pătârlagele, comuna Pietroasele, comuna Merei, comuna Siriu, comuna Cislău, comuna Chiojdu, comuna Măgura, comuna Săpoca, comuna Vernești, comuna Viperești, comuna Valea Râmnicului, comuna Topliceni, comuna Grebănu, comuna Cernătești, comuna Beceni, comuna Calvini, comuna Puiești, comuna Mânzălești, comuna Lopătari, comuna Costești, jud. Buzau.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul A.P.M. Buzău din Buzău, str. Sfântul Sava de la Buzău, nr. 3, jud. Buzău și la sediul COMPANIEI DE APĂ S.A. din Buzău, str. Buzău, str. Unirii, bl. 8FGH, jud. Buzău, în zilele de luni - vineri, între orele 8:30 - 13, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmbz.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Buzău din Buzău, str. Sfântul Sava de la Buzău, nr. 3, jud. Buzău, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.


Incidente

Dezvoltare / investitii

Pentru noi constituie obligatii esentiale sa facem eforturi pentru modernizarea retelelor, instalatiilor si echipamentelor de lucru si sa continuam investitiile pentru cresterea ratei de acces a buzoienilor la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare.

Noutati / comunicate de presa

Formulare

Analize calitatea apei

Analizele sunt efectuate conform Programelor de monitorizare a calitatii apei potabile avizate de DSP Buzau, intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare citeste mai mult

Club H2O

Intrati in club H2o

Doriti sa aflati informatii noi despre apa, importanta sa pentru noi toti, despre protectia mediului si despre activitatile organizate de Compania de Apa in acest sens? Intrati in Club H2O!

De la momentul infiintarii sale, Compania de Apa a fost in mijlocul comunitatii pe care o deserveste. Am inscris in valorile noastre fundamentale grija pe care o datoram fata de informarea clientilor nostri, cresterea gradului de constientizare a publicului vizavi de problematica mediului inconjurator, educarea unor comportamente responsabile fata de sursele de apa si consumul de apa. Sugestiile dumneavoastra privitoare la dezvoltarea Club H20 sunt binevenite.